Facebook Bloglovin'
Add meg Gratis Design

"Du er for tynn, legg på deg"

I dagens samfunn er det både frekt og ufølsomt å kalle noen feit eller overvektig, men det mange ikke tenker på er at det kan være like frekt og ufølsomt å kalle noen tynn. 

Hvis jeg hadde gått bort til en person å sagt "Herregud så feit du er" så hadde den personen og personene rundt h*n hugget av meg hodet, men hvis jeg hadde gått bort til en annen person å sagt "Herregud så tynn du er" så hadde det vært ok i andre sine øyner. Hvorfor er det slik? Hvorfor tror folk at dette er greit? Jeg kan, med hånden på hjertet, si at dette sårer minst like mye.

Jeg fikk ofte høre setningen "du er for tynn", og fikk kanskje oftere beskjed om å legge på meg, når jeg vokste opp. Jeg husker det var værst i gymtimer og svømmetreninger, spesielt i garderoben. Jeg gikk ofte inn å skiftet klær på toalettet fordi jeg ikke ville at andre skulle se kroppen min. Jeg var redd for kommentarer, og jeg følte meg fæl fordi jeg var tynn. Dette var spesielt fra jeg var 11 til jeg var ca 15, men det hender faktisk enda at jeg har dager hvor jeg heller skifter på toalettet enn sammen med de andre.


Den dag i dag er jeg stolt over kroppen min, men har fortsatt dager hvor jeg bare har lyst å gjemme meg bort i store klær.

Hvorfor er det ok å si setninger som gir jenter slike kroppskomplekser, som egentlig ikke burde være der? Hvorfor er det ok å si setninger som gir jenter dårlig selvtillit som preger meste parten av oppveksten deres, mens det så absolutt ikke er ok å si setninger som gir en annen jente samme komplekser? Er det virkelig ok at en jente på 11 år skal begynne å få kroppskomplekser fordi hun konstant får høre at hun er for tynn, og at hun må legge på seg? NEI, det er det ikke! Det er ikke ok å si til noen at de er for tynne, heller ikke at de er for tykke. Det er like sårende for en person som er tynn å få påpekt det, som det er for en person som er overvektig å få påpekt det. 

Har du tenkt over dette før? 

Fa

16.01.2013 kl.18:22

kjempebra skrevet

Sikki

16.01.2013 kl.18:29

Helt enig! Kjempebra skrevet! Har tenkt mye på det. Har venninner som har slitt både med kroppene sine fordi de har vært "for tykke" eller "for tynne". Særlig "for tynne" faktisk.. ;)

Karine

16.01.2013 kl.18:33

Utrolig bra innlegg! Dette hjelper ungdommer og andre folk i alle aldre om å tenke seg om! Jeg var veldig tynn da jeg var liten og fikk veldig mye kommentarer om at jeg burde legge på meg mer, til slutt gjorde jeg det! Jeg gikk opp i vekta svært mye fra jeg var 11 til jeg var 12. . Og da endelig folk hadde tatt bort blikket om at jeg var tynn så ble jeg kalt for tjukk/feit! Nå er jeg endelig fornøyd med kroppen min! Jeg trener ofte og holder meg i form! Dette innlegget var veldig bra!

Myamazingworld

16.01.2013 kl.18:35

Huff :L Litt om det jeg skrev i innlegget mitt jo! :o <3

anonym

16.01.2013 kl.18:39

Jeg vet akkurat hvordan du har hatt det/har det. Får ofte de samme kommentarene, men de mener det posetivt. De forstår ikke at det er det samme som og si "du er feit".

Maija

16.01.2013 kl.18:44

jeg har ei venninne som jeg er veldig glad i , hun er veldig tynn og jeg har sagt det ... jeg har aldri tenkt på den måten at det kan såre :( det var et fint innlegg =)

Johanna Andreassen

16.01.2013 kl.18:55

jeg er helt enig ! Har hørt det før, og det svir ekstra mye når noen du bryr deg om komenterer deg...jeg går nesten bare i hettegenseree de dagene jeg føler meg utilpass...

Sigrunn

16.01.2013 kl.19:03

Helt enig! Man skal ALDRi si noe stygt om kroppen til en person og i alle fall ikke rett til personen selv da!! Går an å holde det for seg selv, man vet jo aldri.. Kanskje personen som er så tynn jobber for harde livet med å legge på seg.. Kanskje personen som er for tykk har en sykdom?

Det var et veldig fint bilde, du ser fin og sprek ut spør du meg :)

Hanne%20Klippenberg

16.01.2013 kl.19:14

Jeg blir kalt pinnedyr av mine venner, men folk tenker ikke over at det sårer..

Utenstopp

16.01.2013 kl.19:18

Ja og det er helt sant!

Er faktisk mange som sliter med å legge på seg i dag, og det kan faktisk være like ille å slite med det som å slite med tykkhet.

Liv Katrine

16.01.2013 kl.19:19

Kjempe bra, Kristin! :)

Men du trenge jaffal ikkje gjømma deg, du e ei kjempe flotte jenta! :) <3

Fortsett me bloggingå, du e flink :D

Krisdine's blogg

16.01.2013 kl.19:22

Godt innlegg! Jeg har også fått hørt gjennom hele mitt liv om hvor tynn jeg er. Som om jeg ikke vet det selv! Å det er ikke alltid like lett å legge på seg riktig. Om jeg prøver å legge på meg med mat så legger det seg kun over magen. Hva er vits med å kommentere kroppsfasongen til andre...

Caroline Isaksen

16.01.2013 kl.19:32

Bra at du er stolt over kroppen din! :)

Karineee

16.01.2013 kl.19:34

Har hørt det så utrolig mange ganger selv også! Både foreldre, helsesøster, lærere og venner spør meg titt og ofte typiske "spiseforstyrrelsespørsmål" siden de syns jeg er så tynn. Selv er jeg slettes ikke fornøyd med det. Jeg kunne gjort hva som helst for å få lagt på meg noen ekstra kilo og ikke føle meg ekkel og skjelettaktig når jeg ska skifte på skolen eller bade i feks syden. En dag i fjor var det en av kompisene mine som satt og så på meg, plutselig brøt det ut av han "Du, har du anoreksia? du er sykt tynn!", den traff meg som en pil i hjertet. sårer helt utrolig mye!

Men du burde slettes ikke gjemme deg, du er en nydelig jente. Lettere sagt enn gjort, det er jeg fult klar over.. fortsett å blogge, utrolig bra blogg, uten tvil! : )

aurorajohnsen

16.01.2013 kl.19:43

Er bilde av deg?

Kristin Milde

16.01.2013 kl.19:45

aurorajohnsen: Ja, det er det.

flowershart

16.01.2013 kl.19:50

Så bra skrevet!

Lovelynails.blogg

16.01.2013 kl.19:51

Kjempe bra skrevet! <3

Alf Kristian Og Lene Jeanette

16.01.2013 kl.19:55

Så bra skrevet!

isseliten

16.01.2013 kl.19:57

Veldig sant det du sier! Har gått den andre veien da, men det er jo ikke lett å være for tynn heller.... Det er vel egentlig ikke lett å være det indeale heller, ingen er perfekte barbier :P Syns det er tåpelig at man skal kommentere andres kropper uansett tykkelse på folk ^^, Veldig bra skrevet! :)

kathrine

16.01.2013 kl.20:02

jeg skjønner deg, og jeg er enig med deg.

man burde ikke si noe om kroppene til folk uansett, så lenge det ikke er et kompliment da :)

men det som er, er at i dagens samfunn er det på en måte en "skam" å være overvektig og feit. Mens å være tynn er "fint."

derfor synes jeg egentlig ikke kan det kan helt sammenlignes. jeg mener det er verre for en feit person og bli kalt "du er feit" enn en tynn person som får høre "du er så tynn". nettopp fordi den siste meningen ikke blir regnet som frekk i dagens samfunn.

derimot de kommentarene om at du må legge på deg og blabla, DET er frekt. og DET forstår jeg godt at du blir såret av. DET er like ille som og si til en tjukk person "slank deg."

men ja, poenget: ordet "feit" er "ikke" fint i dagens samfunn. ordet "tynn" brukes mer som et kompliment. Mange vil til og med hakke på tynne jenter av ren sjalusi. brutalt og si det, men overvektig og overspisinglidelse er mye mer tabu, i forhold til anoreksi feks. som egentlig også er tabutema.

skjønner du poenget mitt?

egentlig er jeg bare dritlei av alt kroppspresset. skulle ønske at alle kropper var idealkropper. nesten som hår!! Det er feks. ikke sånn at det ideal med brunt hår til skuldrene. noen har kort blondt hår, andre har langt, noen har oransje, noen har brunt ++...

hvorfor kan ikke kroppene våre også være slik? noen er høye og tynne, noen er lave og tynne, noen er kraftige bygd og blabla.

jeg er bare SÅ LEI av den perfekte kroppen skal være ditten og datten.

du har en utrolig fin kropp, verken for tjukk eller tynn som jeg ser.. vær fornøyd med deg selv, og hev deg over kommentarene.

19 år og mamma og Gravid

16.01.2013 kl.20:08

syne sud er fin slik du er :D

Stine

16.01.2013 kl.20:10

Digger Bloggen din

Fortsett slik :)

Mari

16.01.2013 kl.20:20

Jeg skjønner godt at du er frustrert, men sier meg veldig enig med mennesket over. Er du overvektig i dagens samfunn er du lat, du gjør ting feil, du er udugelig - fordommene som henger sammen med overvekt er svært negative. Å være tynn derimot - det er mer greit. Stereotypien rundt de tynne er at de er flinke, pene og vellykkede. Selv om en sier at en skal akseptere alle kroppsformer, at former er pent, at noen kilo ekstra ikke gjør noe osv, vil nok de aller fleste, uansett, synes at det er penere å være tynn, og hvis en kunne velge er det vel ganske åpenbart hva en ville valgt. Håper du klarer å se det fra denne vinkelen, og du skulle bare visst hvor mange som misunner deg :-) Stå på!

Iselin Eriksen

16.01.2013 kl.20:23

har det sånn selv! Jeg har enormt høy forbrenning så jeg legger aldri på meg uansett hvor mye jeg spiser, og folk kommer bort til meg når jeg står i bikini, undertøy, vanlige klær eller hva det måtte være og sier at jeg er altfor tynn, sykelig tynn osv. Det irriterer rett og slett rævva av meg!

Ane

16.01.2013 kl.20:29

Kjenner meg godt igjen.. Har vært tynn hele livet, og nå har jeg ikke gått opp i vekt siden ungdomskolen! Det vil si ca 6 år.. Men er ikke veldig undervektig da, og jeg er fornøyd med kroppen min.

sol cornelia kh

16.01.2013 kl.20:37

utrolig bra skrevet! du burde være stolt over kroppen din, og ikke tenk på hva andre synes/sier. Jeg kjenner meg godt igjen, fikk vite i 7 ende at jeg var altfor tynn og siden da har jeg nesten bare spist drittmat.. men ja jeg er sånn halveis fornøyd, men stolt!

Natalie Johansen

16.01.2013 kl.20:40

så sant! helt enig!

Matilde Bang

16.01.2013 kl.20:52

har tenkt mye på det! fordi jeg ofte har fått kommentarer på at jeg er for tynn. ofte at jeg MÅ legge på meg fordi det er ille eller at jeg er anorektiker.... helt utrolig

Michelle

16.01.2013 kl.21:08

Du må kle på deg, du e for fin te å legga ut kroppen.din sånn, tenk om nåken kidnappe deg! :( Du e nydlige så du e, Kristin. Å believe me, eg vett koss sånne kommentarar e , berre at eg har fått de på et lutt ant grunnlag..

Emilie&Linda-mor&datter <3

16.01.2013 kl.21:08

Er så lei det pissed der selv jeg, jeg får høre.... å du er så tyyynn... Jeg syns det er dritt sårende, for å si det rett ut. Ikke alle som kan no for det faktisk... mn dessverre ikke alle som skjønner at det sårer like mye som å si til en person at den er tykk. Godt flere har skjønt det!

sunnela <3

16.01.2013 kl.21:19

Så utrolig bra skrevet! Fin og bra blogg! :-)

Monica

16.01.2013 kl.21:47

kjempebra skrevet!

Christina

16.01.2013 kl.22:55

Jeg har lest om det flere ganger, og derfor tenkt på det litt, så det er utrolig ille. Jeg synes du ser utrolig flott ut, og siden du ser og virker sunn og frisk er det ingenting galt med deg, og var det nok aldri heller. Det er en bra skrevet tekst :)

Kristoffer Hauerbach

17.01.2013 kl.05:12

syns dette du tar opp her er ett veldig viktig tema. Har selv slitt med dette i oppveksten min der jeg er blitt kalt for tynn, pinne, spinkel, fyrstikk, etc... Og ja, jeg tror faktisk det kan være like sårende. Akkurat når det gjelder dette så er det kanskje verre for guttene, siden vi liksom skal være mandige og muskuløse. Hvis du er liten, så blir du automatisk sett på som pinglete og rakket ned på av andre gutter. for jentene sin del så vet jeg ikke helt hvordan dere ser på hverandre, men kan se for meg at det kanskje er verre sånn generelt sett å bli sett på som litt for stor enn liten. Men det er ingenting mer i veien å være litt for stor enn litt for liten. Begge tingene er jo ofte relatert til livsstilen vår. Men en ting er i alle fall sikkert og veldig bra. og det er at ingen er perfekte, selv om noen kanskje mener dette selv :)

carame11

17.01.2013 kl.07:17

utrolig bra skrevet! og fin blogg :)

K. Johnson

17.01.2013 kl.08:00

Før fikk eg ofte gjerne høyre frå familien at eg var for tynn. Men etter at eg starta Sjokoladebloggen så har eg ikkje høyrt noko. (Hmm.......Merkeleg.) Dette er no eit ømfintleg tema. Spesielt for unge. Eg trur at ein her bør skilje mellom det å vere "vanleg" tynn og "sjukeleg" tynn. (Altså anorektisk). Eg meiner at det er stor forskjel på ein situasjon der ein person som er "for tynn" prøver å legge på seg og ein situasjon der ein person som er anorektisk prøver å slanke seg. I nokre situasjonar trur eg at det å seie ifrå på ein fin måte kanskje kan vere det beste. Eller å gje eit lite hint. Men det bør vel helst gjerast på tomannshand og ikkje med "tilskådarar". Ein må hugse på at det er mogleg å slanke seg i hel. Og ein person som har anoreksi vil nok gjerne meine at han ikkje er for tynn. Men for deg som er "vanleg" tynn og ikkje "sjukeleg" tynn så forstår eg veldig godt at det kan vere både plagsomt og sårande å bli kalla for tynn. Og slike ting kan nok lett føre til kroppskompleks. Eg trur dette her handlar litt om kven som seier det og kva slags måte det blir sagt på. Om det for eksempel er ei oppriktig bekymringsmelding frå ein god venn eller noko som berre blir slengt ut av ein meir tilfeldig person.

Kristin Milde

17.01.2013 kl.08:05

K. Johnson: Sjølvsagt, og eg er heilt enig i kva du skriver her. Det eg gløymte å nevna i sjølve innlegget var at det ikkje var beregna for dei som var sjukeleg tynne, men heller dei som er "naturleg" tynne. Og eg trur og det har mykje med å gjera kva måte det blir sagt på for det er jo forskjell på å sei "så tynn og fin du er" og "du er alt for tynn".

Erika isingrud

17.01.2013 kl.14:39

Akuratt sånn er det med meg også, jeg er snart 13, og bestevenninna mi sier altid: du er for tynn, herregud du er tynn, osv. Hun kjønner faktisk ikke at det plager meg selvom ejg sier det. Man kan jo ha høy forbrenning, så det er jo ikke noe man får gjort noe med, jeg spiser mye, men legger ikke på meg.

- Hannah

17.01.2013 kl.14:40

HELT ENIG. Å si at store folk er vakre betyr ikke at man automatisk skal trakassere tynne mennesker. Mange har misforstått det der.

Vilde

17.01.2013 kl.18:08

Kunne ikke vert mer enig. Jeg har fått kommentarer hele livet om at jeg er for tynn, det inkluderer foreldre, besteforeldre, lærere og folk jeg så vidt vet hvem er. Kommentarene begynte vel likevel for alvor når jeg vokste mye og ikke la på meg. Dette er pga høy forbrenning, og ikke noe jeg bestemmer selv! De aner ikke hvor mye det sårer. Jeg ser kanskje anorektisk ut, men jeg spiser mer enn noen jeg kjenner. Når jeg forsyner meg flere ganger av middagen kan feks pappa si, det er bra at du spiser, for du trenger det virkelig. Autch..

Jannicke

17.01.2013 kl.21:43

Da jeg var lite, var jeg veldig tynn, og fikk ofte beskjed av venninner og andre at jeg burde begynne å spise mere mat, at jeg var altfor tynn og slike ting. Husker venninnene mine likte å løfte på meg fordi jeg var så lett. Ikke veldig moro egentlig. Værst var det når voksne kommenterte det, det er jo like sårende som å få høre at man har noen kilo for mye.

Er godt å se at det ikke bare er jeg som har hatt det problemet!

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:19

Fa: tusen takk:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:19

Sikki: tusen takk! ja, mange av mine venninner har også slitt med det, i tillegg til meg selv.

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:20

Karine: Tusen takk! Huff.. folk blir aldri fornøyd, og det er alltid noe å hakke ned på:/ utrolig kipt at det er slik.. Men det er bra du er fornøyd med kroppen din nå da :D Så lenge du selv er fornøyd så har ikke andre noe de skulle sagt:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:21

Myamazingworld: Hehe, leste det etterpå:)<3 var bra skrevet:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:21

anonym: Nei, var litt derfor jeg skrev dette innlegget.. Hadde lyst at flere skulle bli klar over det.

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:22

Maija: Nei, det er ikke alltid like lett å vite! Selv om du helt sikkert mente det godt, så er det ikke sikkert hun tok det på den måten. Tusen takk:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:23

Johanna Andreassen: Ja, det gjør det.. Jeg også!

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:23

Sigrunn: Helt sant! Det er så mye bedre å holde det for seg selv, enn å kommentere det til andre.. Og man vet jo aldri slik som du sier, at kanskje personen som er tynn jobber med å legge på seg og omvendt!

Tusen takk!:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:24

Hanne%20Klippenberg: Huff, så dumt.. Føler med deg for å si det sånn!

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:24

utenstopp: Jaa, er det..

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:24

Liv Katrine: Takk søta:)<3 e kje så verst du heller :D

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:25

Krisdine's blogg: Tusen takk! Skjønner godt hvordan du har det.. Og det er ingen vits med å kommentere kroppsfasongen til andre! Det er bare unødvendig, og jeg syns egentlig alle bare burde slutte med det..

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:26

Caroline A: Hehe, ja:) men det har ikke vært en lett "vei" hit til.

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:27

Karineee: Huff.. selv om man er tynn vil jo ikke det si at man er syk:/ Utrolig dumt at det er den konklusjonen folk hopper til bare fordi man er tynn.. Har selv fått spørsmålet, og jeg har blitt kalt anoreksiabarn opp til flere ganger.. Ikke gøy for å si det slik:/

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:27

flowershart: Tusen takk!

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:27

lovelynails: Tusen takk <3

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:27

Alf Kristian Og Lene Jeanette: Takk!:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:28

isseliten: Tusen takk!:) og er enig med deg at det er tåpelig.. er også sykt unødvendig, for det gjør jo at folk får kropps komplekser, og det er jo ikke bra i det hele tatt!

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:32

kathrine: Er litt uenig med deg her.. Når man er tynn, og sliter selv psykisk med det, så kan ordene "Du er så tynn" være utrolig sårende å høre. Selv om det kanskje var ment godt, er det fortsatt sykt sårende.

Og det er så absolutt ikke alle som bruker "tynn" som et kompliment. Når en person sier "herregud du er for tynn" så er det så absolutt ikke ment som et kompliment. Men jeg skjønner poenget ditt, og er enig i noe av det du skriver. Vertfall i det at du er er drittlei av kroppspresset.

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:32

19 år og mamma og Gravid: Takk <3

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:32

Stine: Takk:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:37

Mari: Selvsagt klarer jeg å se det fra den vinkelen, og jeg skjønner jo at ikke alle er enig med meg:) Og jeg syns det er dumt at det er slik de som er overvektige blir oppfattet, for det er slettes ikke alle som er slik som du beskriver. Selvsagt er det jo noen, og jeg tror det er disse som ødlegger synet til folk.

Men i dette innlegget så ville jeg bare ha frem at det å si til en person at h*n er for tynn kan være like sårende som å si at en person er for overvektig, for slik er det. Og nettopp pga synet til folk på tynne folk så er det veldig få folk som er klar over dette. Det er nettopp pga fordommene som henger sammen med det å være tynn at folk tror det er ok å si til en annen person at h*n er for tynn. Og det var dette jeg prøvde å si at ikke var ok, selv om folk tror det. Håper du skjønner hva jeg skal frem til:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:38

Iselin Eriksen: Vet godt hvordan du har det.. Er sykt sårende når folk skal kommentere det, og det gjør jo at du ikke har lyst å vise kroppen din til andre folk mer:/

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:38

Ane: Så bra at du er fornøyd med kroppen din!!:) er så absolutt ikke alle som er det, uavhengig om de er tynne eller tykke.

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:39

sol cornelia kh: Tusen takk:) jaa, jeg spiser omtrent bare drittmat jeg også, men pga forbrenningen min så legger jeg ikke på meg i det hele tatt. Så bra at du er stolt over kroppen din!

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:39

Natalie Johansen: :)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:40

Matilde Bang: Ja, det er helt utrolig at andre folk kan si slik til en person.. Skulle bare ønske alle så det på den måten at dette også er stygt sagt.

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:41

Michelle: ååå. michelle <3

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:41

Emilie&Linda: Nei, og det var derfor jeg skrev dette innlegget, slik at forhåpentligvis flere skjønte det:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:41

sunnela: Tusen takk:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:41

Monica: Tusen takk:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:42

Christina: Tusen takk!!:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:44

Kristoffer Hauerbach: Ja, godt poeng:) Vi jenter rakker ned på hverandre uansett hvordan man ser ut, som oftest fordi vi er sjalu på hverandre. Utrolig dumt at det er slik det er, og jeg tror dette har mye å gjøre med janteloven.

Og ja, det er utrolig bra at ingen er perfekte:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:44

carame11: Tusen takk:)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:48

Erika isingrud: Anbefaler deg å snakke med henne om det.. Få henne til å forstå at det faktisk kan være sårende, selv om hun kanskje mener det godt.

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:49

Hannah: Ja, og det var derfor jeg skrev dette innlegget:/ forhåpentligvis så fikk det flere til å åpne øynene om akkurat dette..

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:51

Vilde: Herregud.. aner ikke hvordan det er å få kommentarer fra de i familien, siden min familie er ganske tynne de også, men kan tenke meg at det må være sykt sårende:/ du kan kanskje prøve å snakke med de om det?

Kristin Milde

18.01.2013 kl.07:55

Jannicke: Kjenner meg godt igjen, vertfall med det at venninnene dine likte å løfte på deg.. Og du er så absolutt ikke alene om dette!

- Hannah

18.01.2013 kl.08:45

Jeg mente ikke å høres negativ ut eller noe. Jeg syns det var et bra innlegg.

Kristin Milde

18.01.2013 kl.08:55

Hannah: Nei, det går fint:) var ikke meningen å høres negativ ut jeg heller, håper ikke du tok det slik:)

- Hannah

18.01.2013 kl.09:12

Nope ^^ Men ja. Kroppstyper definerer ikke et menneske som person så egentlig burde vel folk bare la andre få være i fred ^^ Og hvis folk er misfornøyde så skal de gjøre noe med det - hvis DE vil, ikke fordi alle andre vil ^^ Å si til en person at han/hun er stygg betyr ikke at personen er stygg. akkurat som at hvis jeg forteller deg at beina dine er grønnsaker så betyr det ikke at beina dine er grønnsaker ^^ (ikke spør, hadde en merkelig drøm en gang..)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.10:12

Hannah: Skjønner hva du mener:) men sånn når det kommer til tynne folk, så er det ikke alle som klarer å legge på seg pga høy forbrenning. Jeg er for eksempel en av de.

Hahaha, der måtte jeg le litt:) men skjønner poenget ditt, og det er helt sant at selv om noen forteller deg at du er stygg så betyr ikke det at du er det. men hvis andre forteller deg det gang på gang på gang, så kommer du til å tro på det selv, med mindre du har en supertykk hud, om du skjønner hva jeg mener med det:)

- Hannah

18.01.2013 kl.10:18

Skjønner veldig godt hva du mener. Det tar lang tid å lære seg å la være å bry seg om idioter, desverre x)

Kristin Milde

18.01.2013 kl.10:21

Hannah: Ja, jeg vet! Skulle ønske det var lettere for å si det sånn, hehe:)

Alf Kristian

18.01.2013 kl.17:02

Du var da fin du ! :-)

Skriv en ny kommentar

Jeg er en jente på 18 år som går siste året mitt på VGS i en liten kommune som heter Etne. Her på bloggen kan du lese om hverdagen min, og ting jeg interesserer meg for. Jeg kan kontaktes på kristiin_94@hotmail.com
Instagram

Annonser


ch1ll.no - Den nye blogglistench1ll.no - Den nye blogglisten
hits